Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

28 januari 2013 om 15:35 uur
PERSBERICHT

Opnames The Fifth Estate in Belgie

De opnames van het Wikileaks drama The Fifth Estate zijn van start gegaan in Reykjavik en Berlijn, binnenkort verhuist de filmcrew naar België. Gedurende 38 dagen vinden er opnames plaats in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. The Fifth Estate wordt onder andere met het Belgische tax shelter systeem gefinancierd.

Benedict Cumberbatch (BBC’s Sherlock, War Horse) speelt de rol van Julian Assange en Daniel Brühl (Goodbye Lenin, Inglourious Bastards) speelt Assange’s collega en vriend Daniel Domscheit-Berg. Nederlandse topactrice Carice van Houten speelt de rol van Birgitta Jonsdottir, een parlementslid. Naast hen schitteren Laura Linney, Anthony Mackie, David Thewlis, Peter Capaldi, Dan Stevens en Alicia Vikander. Bill Condon, bekend van Kinsey, Dreamgirls en The Twilight Saga: Breaking Dawn, neemt de regie voor zijn rekening.

In The Fifth Estate volgen we Daniel Domscheit-Berg (Brühl), een vroege aanhanger en collega van Julian Assange (Cumberbatch). De film volgt de eerste jaren van de website die leidden tot het publiceren van een aantal controversiële informatielekken. Wikileaks veranderde de informatiestroom naar media en het publiek en maakte de makers van de website in één klap beroemd.

The Fifth Estate wordt eind 2013 in de Nederlandse en Belgische bioscopen verwacht.