Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

26 juli 2013 om 10:45 uur
PERSBERICHT

BEZOEKERS NOW YOU SEE ME VERRAST MET GELDDOUCHE

BRUSSEL - Tijdens de première van de film Now You See Me bij Kinepolis Brussel, kwamen de bezoekers van de film onaangekondigd in een regen van geld terecht. In de Brusselse bioscoopzaal viel er geld uit de lucht gedurende een scene in de film waarbij vier illusionisten op onverklaarbare manier een bank in Parijs beroven tijdens een show in Las Vegas. De biljetten dwarrelden boven de hoofden van het  publiek naar beneden, met verbaasde en enthousiaste reacties tot gevolg. “Het geld viel gewoon uit de lucht”,  “Ik heb enorm veel geld gewonnen!” en “ik was in shock, ik heb het geld nog niet geteld.”

 

Het verspreiden van het geld in de bioscoopzaal gebeurde op hetzelfde moment dat de illusionisten in de film, gespeeld door Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Isla Fisher en Dave Franco, hun buit ook verspreiden onder hun publiek. Filmdistributeur Entertainment One Benelux kondigt aan dat ze dit binnen twee weken elders in een Kinepolis Bioscoop in België zullen herhalen. Ze verklappen niet van tevoren waar, maar het zal tijdens dezelfde scene van Now You See Me gebeuren. De bioscoopfilm is vanaf woensdag 31 juli in heel België in de bioscoop te zien.

 

Over de film

Now You See Me is een originele misdaadthriller over vier illusionisten in Las Vegas die een enorme stunt uithalen. In het bijzijn van publiek beroven ze een bank in Parijs. Het geld dwarrelt neer over de hoofden van de toeschouwers. Dat klinkt als een mooie truc, maar wanneer de volgende dag blijkt dat de desbetreffende bank daadwerkelijk beroofd werd, krijgt het viertal in één klap enorme bekendheid met hun briljante, onverklaarbare roof. Ze kondigen nieuwe stunts aan waarbij ze als een soort Robin Hood geld geven van frauderende banken aan het publiek. De sterrencast bestaat ondermeer uit Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Michael Caine, Isla Fischer, Mark Ruffalo en Morgan Freeman.