Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

14 april 2014 om 11:00 uur
PERSBERICHT

NEED FOR SPEED VIERT 50 JAAR FORD MUSTANG

NEED FOR SPEED VIERT 50 JAAR FORD MUSTANG

 

ANTWERPEN - Ford Motor Company Belgium en filmdistributeur Entertainment One Benelux sloegen voorbije zaterdag 12 april de handen in elkaar om de 50ste verjaardag van de Ford Mustang te vieren. Geen beter verjaardagscadeau dan de Belgische avant-première van de topfilm ‘Need For Speed’ bij Kinepolis Antwerpen, een film waarin de Mustang één van de hoofdrollen vertolkt. Voorafgaand aan de première vormde de hoofdingang van Kinepolis Antwerpen het eindpunt van een parade met wel meer dan 50 prachtige Mustangs - zowel classic cars als nieuwe uitvoeringen.  

 

Daarnaast hadden ook 100 eigenaars van exclusieve sportwagens (Lamborghini’s, Maserati’s, Ferrari’s, Porsche’s...) zich ingeschreven om met hun wagen de première bij te wonen. In totaal bijna 200 prachtige bolides, waarvan verschillenden ook in de razendsnelle film ‘Need For Speed’ figureren, stonden te schitteren op de parking van Kinepolis Antwerpen, die voor de gelegenheid feestelijk was aangekleed.

 

Na de film kregen de autoliefhebbers en genodigden nog een schitterende verrassing. Voor het eerst in de Benelux en slechts voor de derde keer in Europa werd de Ford Mustang 2015, het allernieuwste model van de iconische sportwagen, voorgesteld aan het publiek. De wagen kreeg een gepaste introductie en werd op luid applaus onthaald.

 

Meer info over de film:

NEED FOR SPEED komt op 16 april uit in de bioscoop. In de film dreigt het autobedrijf van Tobey Marshall (Aaron Paul, bekend van Breaking Bad) failliet te gaan. Hij besluit samen te werken met de arrogante ex-NASCAR racer Dino Brewster (Cooper). Dino doet Tobey echter onterecht in de gevangenis belanden voor poging tot moord tijdens een desastreuze race. Wanneer Tobey vrijkomt, heeft hij maar één doel: wraak nemen op zijn ex-partner. Hij besluit dit te doen tijdens de beroemde DeLeon Race. Maar om te slagen, zal hij zichzelf moeten zien te redden in een wereld van razendsnelle auto's, politieachtervolgingen en een gewelddadige Dino, die besloten heeft om een hoog geldbedrag te zetten op het hoofd van Tobey. Het lijkt de meest zinderende race aller tijden te worden. Naast Aaron Paul en Dominic Cooper schitteren in de film ook Dakota Johnson, Michael Keaton, Imogen Poots en Kid Cudi

U kunt de trailer hier bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=_TIFIlokvTo