Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

2 juni 2014 om 10:48 uur
PERSBERICHT

ENTERTAINMENT ONE BENELUX BEMACHTIGT EXPENDABELLES EN SINISTER 2 IN CANNES

ENTERTAINMENT ONE BENELUX BEMACHTIGT EXPENDABELLES EN SINISTER 2 IN CANNES


Ook Equals, Eye in the Sky en Eliza Graves behoren tot aankopen in Cannes

 

 BRUSSEL - Filmdistributeur Entertainment One Benelux heeft tijdens het filmfestival in Cannes een aantal veelbelovende films aangekocht, waaronder de vrouwelijke variant van de knallende actiereeks The Expendables: ExpendaBelles en de opvolger van de succesvolle horrorfilm Sinister: Sinister 2. Ook de films Equals, met Kirsten Stewart en Nicholas Hoult, en Eye in the Sky, een thriller met onder anderen Helen Mirren, Aaron Paul en Colin Firth, krijgen een bioscooprelease in de Benelux.

Eerder kocht Entertainment One Benelux op de AFM diverse films waaronder American Ultra, een actiekomedie met Jesse Eisenberg en Kirsten Stewart, en London Has Fallen, de opvolger van Olympus has Fallen, aan. Ook heeft Entertainment One Benelux recentelijk de dvd-rechten bemachtigt van de televisieseries Orange is The New Black en From Dust till Dawn: the series.  

Meer informatie over de nieuw aangekochte films:

 

EXPENDABELLES – Na alle bekende mannelijke actiehelden in The Expendables (The Expendables 3 draait vanaf 20 augustus 2014 in de Belgische bioscopen), komt Sylvester Stallone nu ook met een versie met een gigantische vrouwelijke sterrencast: ExpendaBelles.  De film belooft veel actie, spektakel en bloedmooie en sterke vrouwen. ExpendaBelles wordt geregisseerd door Robert Luketic, eerder verantwoordelijk voor 21 en Legally Blonde. De opnames voor de film starten deze zomer.

 

SINISTER 2 – Sinister 2 is de opvolger van het succesvolle Sinister uit 2012 met Ethan Hawke in de hoofdrol. In Sinister ontdekt Ethan Hawke’s personage Ellison filmpjes van diverse moorden die in zijn nieuwe huis hebben plaatsgevonden. Hij besluit zich te verdiepen in de moorden, met alle gevolgen van dien …Sinister 2 is geschreven door Scott Derrickson  en C. Robert Cargill, de regie is in handen van Ciaran Foy. De makers waren eerder verantwoordelijk voor horrorsuccessen als The Exorcism of Emily, Paranormal Activity en Insidious. De opnames voor Sinister 2 starten in juli 2014.

EQUALS – Equals is een sci-fi romcom met in de hoofdrollen Hollywoodtalenten Kirsten Stewart en Nicholas Hoult. Het verhaal speelt zich af in de toekomst waar alles ideaal geregeld is. Emoties zijn dan ook uit den boze, verliefd worden is geen optie. Maar wanneer Kirsten Stewart en Nicholas Hoult elkaar ontmoeten is er geen houden meer aan…De opnames voor Equals starten eind 2014/begin 2015.

EYE IN THE SKY –
Eye in the Sky, een Entertainment One productie,  is een bloedstollende thriller over de gevolgen van drones. In Eye in the Sky volgen we een officier die een geheime actie leidt met drones die terroristen in Nairobi moeten ontmaskeren. Dit dreigt echter verkeerd te gaan wanneer de zogenoemde terroristen een zelfmoordactie beramen waarmee de levens van honderden burgers op het spel komen te staan. In de hoofdrollen onder anderen Colin Firth, Aaron Paul en Helen Mirren. Regie is in handen van BAFTA genomineerde Gavin Hood, Colin Firth is ook als betrokken als producent.

ELIZA GRAVES -  
Eliza Graves in een duistere horror met een indrukwekkende cast bestaande uit Kate Beckinsale, Jim Sturgess, Michael Caine, Ben Kingsley en Brendan Gleeson. In Eliza Graves ontdekt Kate Beckinsale dat een arts van de afdeling is verdwenen en dat de patiënten hier iets mee te maken hebben. Het blijkt het begin van een reeks angstaanjagende gebeurtenissen…

 

Over Entertainment One Benelux

Entertainment One Benelux, gevestigd in Hilversum en Brussel,  focust zich op het aankopen van bioscoop, DVD en TV rechten van commerciële films van grote Amerikaanse filmmaatschappijen.


Niet voor publicatie                                                                                                                       

Voor meer informatie over Entertainment One Benelux kun je contact opnemen met:

Bo Verheyden – 0032 (0) 499 26 16 79 – Bverheyden@entonegroup.com