Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

18 februari 2015 om 12:00 uur

PERSBERICHT: Spectaculaire Freerunning show bij Belgische filmpremière TRACERS

Brussel, 18 februari 2015

PERSBERICHT

Spectaculaire Freerunning show bij Belgische filmpremière TRACERS

BRUSSEL – Gisteren vond i.s.m. Red Bull de Belgische avant-première van de nieuwste spannende actiefilm Tracers plaats in Kinepolis Brussel. In de nieuwe actiefilm met Taylor Lautner (gekend van Twilight) haalt een groepje freerunners de meest spectaculaire stunts uit. En ook in België kennen we enkele toptalenten die zich bezig houden met parkour en freerunning. Voor deze première haalden Lorenzo Bottazzi, gekend uit So You Think You Can Dance, en de freerunning groep Speeders Family (die de finale van Belgium’s Got Talent op RTL gehaald hebben) alles uit de kast. In de foyer van Kinepolis Brussel brachten ze een spectaculaire show met verschillende stunts, sprongen en salto’s.

Foto’s van de première kunt u hier downloaden: http://we.tl/VYHxU7KZZ4

Synopsis van de film:

In de spannende actiefilm Tracers slaat fietskoerier Cam (Taylor Lautner) vanwege een hoge schuld op de vlucht voor de Amerikaanse maffia. Wanneer hij de aantrekkelijke freerunner Nikki (Marie Avgeropoulos) tegen het lijf loopt, klikt het meteen. Ze introduceert hem aan de sensationele wereld van parkour; een sport waarbij buitengewone snelheid, het verleggen van grenzen en het overwinnen van obstakels centraal staan.

De trailer van de film kunt u hier bekijken: www.youtube.com/watch?v=9hi_kk2rkfY

De film draait vanaf vandaag in de zalen en wordt in België verdeeld door Entertainment One Benelux.

 

Noot voor de redactie

Als bijlage een still uit de film en een foto van de spectaculaire show.

PR Entertainment One: Bo Verheyden, 0499 26 16 79 Bverheyden@entonegroup.com