Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

3 april 2017 om 16:02 uur
PERSBERICHT

PERSBERICHT: OZARK HENRY SCHRIJFT MUZIEK VOOR ‘ALLEEN ELINE’

OZARK HENRY SCHRIJFT MUZIEK VOOR ‘ALLEEN ELINE’

Nieuwe Vlaamse film vanaf 4 oktober in de bioscoop

 


Brussel – Entertainment One België (eOne) zal de film ‘Alleen Eline’ van productiehuis Marmalade uitbrengen in de Belgische bioscopen. Het romantisch drama, met ondermeer Line Pillet, Joren Seldeslachts (bekend van o.a. ‘Beau Sejour’ en ‘Spitsbroers’), Yannick de Coster en Marleen Merckx, zal vanaf 4 oktober te zien zijn in de bioscopen.

 

Niemand minder dan de Belgische singer-songwriter Piet Goddaer, bij iedereen gekend als Ozark Henry, neemt de soundtrack voor zijn rekening. Ozark Henry kennen we van hits als ‘A Dream That Never Stops’, ‘Sweet Instigator’, ‘Indian Summer’ en ‘I’m Your Sacrifice’. Hij weet altijd een unieke en warme sfeer te creëren via zijn muziek.

 

Over de film

‘Alleen Eline’ vertelt het aangrijpend verhaal van Eline (Line Pillet), een onzekere jonge fysiotherapeute, die zich ontfermt over de zesjarige Joy (Morag Campbell), de dochter van de verbitterde en wantrouwige weduwnaar Lars (Yannick de Coster). Joy belandde door een auto-ongeval in een revalidatiecentrum. Al gauw beseft Eline dat de vader de sleutel is tot het herstel van de dochter. In haar vastberadenheid om Joy te helpen, schuift ze haar onzekerheid aan de kant en gaat ze de confrontatie aan met Lars. Haar eigen transformatie zorgt ook voor een verandering bij Lars, die blijkt te vechten tegen demonen uit zijn verleden. Ze groeien steeds meer naar elkaar toe.

 

 

 

 

Naast Line Pillet, Yannick de Coster, Marleen Merckx en Joren Seldeslachts zien we ook Morag Campbell, Lize Feryn (‘In Vlaamse Velden’), Mathias Van Mieghem en Joke De Bruyn. Het scenario en de regie liggen in handen van Hugo Van Laere (o.a. bekend van de film ‘Dennis van Rita’).

###

 

Over Entertainment One

Entertainment One, gevestigd in Hilversum en Brussel, focust zich op exploitatie van commerciële films van grote Amerikaanse filmmaatschappijen in bioscoop, op dvd, blu-ray, digital en VOD. Onder de aankomende titels onder meer Early Man, The Zookeeper’s Wife en The Commuter.


De overkoepelende organisatie Entertainment One Ltd (LSE: ETO), gevestigd in Toronto, is een toonaangevend internationaal entertainmentbedrijf dat is gespecialiseerd in de aankoop, productie en distributie van films, televisieseries en -programma’s. Het uitgebreide netwerk strekt zich uit over heel de wereld, waaronder Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Zuid-Korea en de Benelux.

 

Over Marmalade

Marmalade werd in 2013 opgericht door de jonge ondernemer Yoshi Aesaert. Sindsdien verdiende het Gentse productiehuis zijn sporen in de tv- en filmwereld (‘Wat Mannen Willen’, ‘Allemaal Familie’ en ‘Gent West’, een tv-productie voor Vier). Met de productie van de Disney musical ‘Beauty and the Beast’ zette Marmalade in 2016 de eerste stap naar live entertainment.

 

Niet voor publicatie                                                                                                                       

Voor meer informatie over Entertainment One Benelux en dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Bo Verheyden, T: 02 580 00 83, M: 0499 26 16 79, email: bverheyden@entonegroup.com