Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

27 maart 2017 om 16:15 uur

Cast bioscoopfilm Doris compleet

Amsterdam, 27 maart 2017 

 

Met Tjitske Reidinga, Guy Clemens, Monique van de Ven, Gijs Scholten van Aschat,

Roos Ouwehand, Bracha van Doesburgh, Tarik Moree en Hendrikje Nieuwerf


 

© Elmer van der Marel

Talpa Fictie maakt vandaag bekend dat Guy Clemens, Monique van de Ven, Gijs Scholten van Aschat, Roos Ouwehand, Bracha van Doesburgh, Tarik Moree en Hendrikje Nieuwerf aan de cast van de bioscoopfilm Doris zijn toegevoegd. Eerder werd bekend gemaakt dat Tjitske Reidinga de titelrol vervult. Een deel van de cast speelde tevens een rol in de gelijknamige tv-serie. De opnames van de film zijn reeds van start gegaan.

Over de film

De gescheiden Doris is op haar vijfenveertigste op een dood punt aanbeland, maar vindt na de nodige tegenslag, gesteund door haar beste vriend Tim, haar zelfstandigheid, zelfvertrouwen en geloof in de liefde terug.

Doris staat onder de creatieve leiding van Will Koopman (Gooische Vrouwen, Divorce en Terug naar de Kust). Roos Ouwehand heeft het scenario geschreven en de regie is in handen van Albert Jan van Rees (Klem en Toren C).  

 

Doris is een samenwerking tussen Talpa Fictie, RTL en filmdistributeur Entertainment One Benelux en zal vanaf 11 oktober 2018 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. 

-          EINDE PERSBERICHT --