Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

24 mei 2017 om 11:06 uur

Entertainment One kondigt nieuwe distributiedeal met Annapurna Pictures aan

Hilversum/Toronto - Entertainment One (eOne) kondigt een nieuwe distributiedeal aan met Annapurna Pictures. Deze samenwerking betreft alle media voor Annapurna films in de Benelux, maar ook in Canada, Australië en Nieuw-Zeeland, Spanje en in de UK. De eerste film in deze samenwerking is de langverwachte DETROIT van Kathryn Bigelow, die in het najaar uit zal komen in de Nederlandse bioscopen.

 

Annapurna Pictures richt zich op het maken van verfijnde, kwalitatief hoogwaardige content die verschillende doelgroepen aanspreekt en die zowel goed onthaald wordt als grote commerciële successen kent. De manier waarop ze regisseurgedreven, bekroonde projecten maken blijft de maatstaf verhogen en versterkt de strategie van eOne om content van de meest getalenteerde filmmakers van de industrie bijeen te brengen. Annapurna heeft sinds haar start vijf jaar geleden al een indrukwekkende 74 nominaties en 11 prijzen achter haar naam staan (Academy Awards, Golden Globes en BAFTA Awards) voor projecten als ZERO DARK THIRTY, AMERICAN HUSTLE, THE MASTER, FOXCATCHER en JOY. Het bedrijf genereerde wereldwijd een box office van 1 miljard dollar en 100 % van Annapurna’s films worden “Fresh” beoordeeld op de filmkritiek website Rotten Tomatoes.

 

Plan B en MAKEREADY

Eerdere samenwerkingen van eOne vormde de filmdistributeur met productiemaatschappijen Pastel en Plan B. Distributiedeals met exceptionele partners als Annapurna en Plan B zorgen ervoor dat eOne zijn releaselijst kan blijven uitbreiden met sterke titels. Tegelijkertijd focust eOne zich op hun bestaande relatie met productiemaatschappijen Mark Gordon, Sierra Pictures en Amblin Partners en hun nieuwe partnership met Brad Weston voor MAKEREADY, een nieuwe productiemaatschappij die originele film, TV en digitale content zal ontwikkelen, financiëren en produceren. Aansluitend bij een aandeel in MAKEREADY, zal eOne de distributie verzorgen van de film content in zijn markten.
In Nederland brengt eOne later dit jaar onder andere ‘Alles voor elkaar’, ‘Gek van geluk’, ‘Oh Baby’, ‘Bon Bini Holland 2’ en ‘Taal is zegmaar echt mijn ding’ uit.


Universal Pictures zal instaan voor de wereldwijde distributie van de films buiten de markten van eOne. eOne zal ook verantwoordelijk zijn voor de distributie van alle TV content van MAKEREADY op wereldwijde basis.

 

Over Entertainment One

Entertainment One, gevestigd in Hilversum en Brussel, focust zich op exploitatie van commerciële films van grote Amerikaanse filmmaatschappijen in bioscoop, op DVD, Blu-ray, Digital en VOD. Onder de aankomende titels onder meer DETROIT, TULIP FEVER en EARLY MAN.

De overkoepelende organisatie Entertainment One Ltd (LSE: ETO), gevestigd in Toronto, is een toonaangevend internationaal entertainment bedrijf dat is gespecialiseerd in de aankoop, productie en distributie van films, televisieseries– en programma’s. Het uitgebreide netwerk strekt zich uit over heel de wereld, waaronder Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Zuid-Korea en de Benelux.

 

Noot voor de redactie/niet voor publicatie

Neem voor meer informatie over Onze Jongens contact op met de afdeling film publiciteit van Entertainment One Benelux:

Marleen Vriezen | p +31 35 625 1210 | m +31 6 53949258 | mvriezen@entonegroup.com

Lorella van der Hooft | p +31 35 625 1210 | m +31 6 55 86 10 90 | lvanderhooft@entonegroup.com