Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

17 mei 2017 om 11:07 uur

Thomas Acda regisseert eerste bioscoopfilm Oh Baby

HILVERSUM, 17 mei 2017 - Vorige week zijn de opnames gestart van de bioscoopfilm Oh Baby; het bioscoopfilm-regiedebuut van Thomas Acda. De hoofdrollen in deze comedy worden gespeeld door Gijs Naber en Hanna van Vliet. Ook zijn er rollen voor o.a. Renée Fokker, Liz Snoijink, Eric van Sauers en Sanne Vogel. De film is vanaf 9 november te zien in de bioscoop.

Over de film
Oh Baby gaat over liedjesschrijver Ruben (Gijs Naber). Als zijn vaste scharrel onverwacht overlijdt, heeft hij ineens een acht maanden oude zoon waar hij niets van wist en een schoonzus (Hanna van Vliet) waar hij niet zomaar van af komt. 

Over Thomas Acda
Thomas Acda studeerde af aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam waar hij Paul de Munnik leerde kennen. Na vele gezamenlijke muzikale projecten gaf het duo in 2015 hun
allerlaatste concert in een uitverkocht Carré en werden zij benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau. Naast zijn muziekcarrière was Acda te zien in verschillende televisieseries als: In voor en tegenspoed, Baantjer, All Stars- serie 1 & 2, Flikken Maastricht, Dit was het nieuws, Penoza en Jeuk! Hij speelde ook in speelfilms waaronder All Stars & All Stars2:Old Stars, The Missing Link, Lek, De Scheepsjongens van Bontekoe, In Oranje, Wonderbroeders, Chez Nous, De Zevende Hemel en Alles is Liefde, waarvoor hij een Rembrandt Award voor Beste Acteur ontving. Hij schreef de roman ‘Onderweg met Roadie’ en schreef en componeerde de muziek voor de musical De Marathon. In 2016 maakte hij met de Telefilm Fake zijn regiedebuut Oh Baby is de eerste bioscoopfilm waar hij als regisseur zijn naam aan verbindt. Komend najaar zal Thomas tevens de titelrol op zich nemen in de musical Fiddler on the Roof.


Oh Baby wordt geproduceerd door 2CFilm en filmdistributeur Entertainment One Benelux. De film is vanaf 9 november te zien in de bioscoop.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niet voor publicatie:

Graag gebruik maken van de high res afbeelding in de bijlage:

https://mab.to/XQteb6jVR

Fotograaf Arjo Frank

  

Neem voor meer informatie over Oh Baby contact op met de afdeling filmpubliciteit van Entertainment One Benelux:

Marleen Vriezen | p +31 35 625 1210 | m +31 6 53949258 | mvriezen@entonegroup.com

Lorella van der Hooft | p +31 35 625 1220 | m +31 6 55861090 | lvanderhooft@entonegroup.com