Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

16 mei 2018 om 17:02 uur

Stem van Nederlandse YouTube-ster Dionne Slagter in familiefilm SHOW DOGS

16 mei 2018

Stem van Nederlandse YouTube-ster Dionne Slagter in familiefilm SHOW DOGS

Dé familiefilm van deze zomer, van de makers van Beverly Hills Chihuahua en De Smurfen.

Youtube-ster Dionne Slagter (bij haar volgers beter bekend als OnneDi) gaat de rol van Daisy, het liefje van stoere politiehond Max vertolken in de nieuwe familiefilm SHOW DOGS. De film, gemaakt door de makers van onder andere Beverly Hills Chihuahua en De Smurfen, is een komische familiefilm over politiehond Max en zijn baasje die op missie gaan tijdens een hondenshow in Las Vegas. De film is geschikt voor jong en oud en komt in het Nederlandstalig uit. SHOW DOGS is vanaf 11 juli 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Over OnneDi

De kersverse winnares van het populaire RTL 4 programma It Takes 2 is onder meer bekend van haar Youtube-kanaal met meer dan 600.000 volgers. OnneDi vertolkte eerder (stem) rollen in de films Kappen!, 100% Coco, De familie Slim en The Boss Baby. OnneDi is zelf honden-fan en haar hond Dolly is vaak terug te zien in haar vlogs.

Over Showdogs

Wanneer er plotseling een babypanda uit de dierentuin wordt gestolen, zijn stoere politiehond Max en politieman Frank gedwongen om samen te werken en undercover te gaan tijdens één van de meest exclusieve hondenshows van LAS VEGAS. Max schakelt de hulp van zijn hondenvrienden in en samen doen zij er alles aan om het mysterie rondom de diefstal op te lossen. Maar wat als blijkt dat de dieven het hebben gemunt op de winnaar van de hondenshow?

De regie is in handen van Raja Gosnell (Never Been Kissed, Scooby Doo 1 &2, De Smurfen 1&2 en Beverly Hills Chihuahua). Het is geschreven voor Max Botkin (Opposite Day) en Marc Hyman (The Secret Life of Walter Mitty, Madagascar 3).

Noot voor de redactie:

Download materialen via deze link: https://we.tl/8EAGtWAnCs

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling filmpubliciteit van EntertainmentOne Benelux:

Loulou Wentholt, Publicist | m+31 6 55 86 10 90| lmwentholt@entonegroup.com