Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

CONTACT

Over Entertainment One Benelux

Entertainment One Benelux, gevestigd in Hilversum, is in 1979 gestart als RCV Entertainment. Deze naam staat internationaal garant voor een betrouwbare en onafhankelijke distributeur van film, DVD, Blu-ray, VOD en TV content in Nederland, België en Luxemburg. Vanaf september 2009 heten wij Entertainment One Benelux, waarmee we ook zichtbaar onderdeel zijn van de internationale Entertainment One Group waarvan het hoofdkantoor in Toronto is gevestigd. Kijk op www.entertainmentonegroup.com voor meer informatie.

Entertainment One Benelux focust op het aankopen van bioscoop, DVD en TV rechten van onafhankelijke, commerciële films van grote onafhankelijke Amerikaanse filmmaatschappijen zoals Mandate Pictures, Summit Entertainment, Essential Entertainment en Focus Features. Dat leverde recent succesvolle filmreleases op als 17 Again, Coco avant Chanel, Drag Me to Hell, Ghosts of Girlfriends Past, Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot, Terug naar de Kust en Law Abiding Citizen.

Voor vragen of meer informatie kunt u een mail sturen naar customercare@wwentertainment.nl 

Algemeen Telefoonnummer
035-6251200

Algemeen Faxnummer
035-6251284

Bezoekadres
Bergweg 46
1217 SC Hilversum

Postadres
PO Box 142
1200 AC Hilversum
The Netherlands

Routebeschrijving naar Entertainment one Benelux (PDF bestand)

Parkeren
Via de leveranciersingang aan de rechterzijde van het gebouw kunt u parkeren. U kunt via de parkeergarage naar de hoofdingang. Entertainment one Benelux is gevestigd op de 1e Etage.

Entertainment One België

Algemeen Telefoonnummer
+32 (0) 2 580 00 80

Faxnummer
+32 (0) 2 580 00 85

Adres
Leonardo da Vincilaan 9/E
1930 Zaventem | Brussel
België