Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

25 augustus 2014 om 09:56 uur
PERSBERICHT

Daniel Radcliffe opent de Nationale Filmdagen

De internationale ster Daniel Radcliffe opent op 15 september de eerste editie van De Nationale Filmdagen. De Nederlandse première van Radcliffe’s bioscoopfilm What If vormt daarmee de start van dit nieuwe branche-initiatief waarin het publiek gedurende een week voor 5 euro naar elke film kan in alle bioscopen en filmhuizen van Nederland. De Britse acteur geeft op maandagavond 15 september acte de présénce in Pathé Arena, alwaar de kick off van de actieweek plaatsvindt. 

WHAT IF
What If vertelt het verhaal van Wallace (Daniel Radcliffe) wiens hart al meerdere malen gebroken is, maar wie toch in ware liefde en romantiek blijft geloven. Wanneer hij Chantry (Zoe Kazan) tegenkomt klikt het gelijk en de twee raken bevriend. Chantry woont samen met haar vriend en Wallace komt net uit een relatie, toch is de chemie tussen hen overduidelijk… wat als je beste vriend de liefde van je leven blijkt te zijn? Regisseur Michael Dowse neemt de kijker op een lieve en grappige wijze mee in de zoektocht naar vriendschap en liefde. 

What If gaat op 18 september in release in Nederland en is, in zijn eerste speelweek, te zien tegen het actietarief van De Nationale Filmdagen.

De Nationale Filmdagen
De Nationale Filmdagen zijn een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB) in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Filmdistributeurs (NVF). Tijdens De Nationale Filmdagen willen de bioscopen en filmtheaters het publiek laten zien dat film zich nergens zo laat ervaren als op het witte doek.


Partners
Telegraaf Media Groep (TMG) is de officiële mediapartner van de Nationale Filmdagen. Overige partners zijn EYE filmmuseum Amsterdam, Jean Mineur Mediavision en Cinema Digitaal. Voor TMG is film, en met name Nederlandse film, een belangrijke pijler. EYE ondersteunt uit branche middelen diverse filmpromotie initiatieven.

 

www.nationalefilmdagen.nl

www.facebook.com/nationalefilmdagen