Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

3 oktober 2017 om 15:39 uur

Filmopnames Bon Bini Holland 2 gestart

FILMOPNAMES BON BINI HOLLAND 2 GESTART

13 december 2018 in de bioscoop

 

Na het grote succes van BON BINI HOLLAND, zijn afgelopen week de opnames gestart van de nieuwe komedie van Kaap Holland Film: BON BINI HOLLAND 2, met Jandino Asporaat en Liliana de Vries in hoofdrollen. In deze vervolgfilm komt Jandino terug met zijn populaire karakters; Robertico, Judeska, Radjesh, Sydney en Gerrie. Ook zal er een nieuw typetje worden toegevoegd en komen er nieuwe rollen die op een later moment bekend gemaakt gaan worden. Regisseur Jon Karthaus (Bella Donna’s, Homies) gaat BON BINI HOLLAND 2 regisseren die vanaf 13 december 2018 in de bioscopen te zien is. 

Klik hier voor het filmpje van de bekendmaking door Judeska.

 VERHAALLIJN BON BINI HOLLAND 2

Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen:de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella’s hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven. Maar hoe laat je zien dat je het beste huwelijksmateriaal bent, als alles wat je aanraakt verandert  in een fiasco?

 

BON BINI HOLLAND 2 is een onbeskoft grappige film met meerdere glansrollen voor Jandino Asporaat. Daarnaast zijn de bekende FC Kip-acteurs Phi Nguyen (Ping Ping), Sergio IJssel (Noltie) en Alpha Oumar Barry (Kofi) weer te zien, alsmede Dennis Rudge en Lone van Roosendaal in hun vertrouwde rollenDe komedie wordt geproduceerd door Maarten Swart voor Kaap Holland Film in samenwerking met RTL en co-producent Entertainment One Benelux. De marketing en distributie is in handen van Entertainment One Benelux.

 

SUCCES

BON BINI HOLLAND was een ongekend publiekssucces in Nederland en in het buitenland. In Nederland zagen meer dan 550.000 bezoekers de film in de bioscoop. Op Curaçao was BON BINI HOLLAND de best bezochte Nederlandse film ooit. Daarnaast werd BON BINI HOLLAND door het Nederlandse publiek beloond met het Gouden Kalf van het Publiek.  

 

Op een later moment zal de acteursbezetting van nieuwe rollen bekend worden gemaakt. Het YouTube-filmpje van Judeska is beschikbaar om te delen: https://www.youtube.com/watch?v=rdFt4-rw4SA&feature=youtu.be