Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

18 augustus 2017 om 15:43 uur

Eerste filmbeelden Oh Baby gelanceerd

Hilversum, 18 september 2017

Eerste filmbeelden Oh Baby gelanceerd  

Thomas Acda: “Hoofdrolspeelster Hanna van Vliet is om smoorverliefd op te worden”

Op 9 november zal het bioscoopfilmregiedebuut Oh Baby van Thomas Acda in de bioscopen te zien zijn. Acda is blij met Hanna van Vliet in de hoofdrol. “Hanna is een geweldige actrice en heerlijk om mee te werken”. Over Gijs Naber, de andere hoofdrolspeler, zegt de regisseur: “Zolang hij wil, zal er altijd een rol voor hem zijn weggelegd in mijn films.” Over de rol van Eric van Sauers vertelt Acda: “Eric is de gedroomde vriend. Letterlijk. Ik belde hem de volgende dag op en vroeg: ‘Wil je in mijn film? Ik kom er aan’’, reageerde Van Sauers.”
Zijn reactie volgt op de eerste beelden die vandaag zijn vrijgegeven van Oh Baby. In de komedie spelen Gijs Naber, Hanna van Vliet, Liz Snoijink, Renée Fokker en Eric van Sauers de hoofdrollen. Andere acteurs die meespelen zijn Kasper van Kooten, Sanne Vogel, Tanja Jess en Tina de Bruin.
Oh Baby draait vanaf 9 november in de bioscopen. Klik hier voor de filmtrailer.

 

Oh Baby

Liedjesschrijver Ruben (Gijs Naber) neemt het leven niet al te serieus en de liefde al helemaal niet. Als hij na de onverwachte dood van een scharrel de vader blijkt te zijn van haar acht maanden oude zoon, staat zijn leven compleet op zijn kop. Zonder enige voorbereiding heeft Ruben van de ene op de andere dag de zorg over baby Oscar. Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, besluit zijn losbollige nieuwe schoonzus Lucy (Hanna van Vliet) dat ook zij voor haar neefje wil zorgen … desnoods met Ruben erbij.

Oh Baby werd geproduceerd door 2CFILM naar het filmscript van Nienke Römer.  Entertainment One Benelux verzorgt de distributie.

 

Social media:

Facebook: www.facebook.com/ohbabydefilm

Instagram: www.www.instagram.com/ohbabydefilm  

 

De trailer kan geplaatst worden via https://youtu.be/VbFfT0DyDOA