Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

7 oktober 2017 om 11:08 uur

Groot succes aankondiging Bon Bini Holland 2 door Jandino Asporaat

De aankondiging van Jandino Asporaat over de start van de filmopnames van BON BINI HOLLAND 2 heeft in een dag 1 miljoen personen bereikt via social media. In het populaire filmpje maakt Jandino als Judeska bekend dat Jon Karthaus de vervolgfilm gaat regisseren. Ook wordt de release bevestigd van BON BINI HOLLAND 2 op 13 december 2018.  Eerder bezochten 550.000 bezoekers de film BON BINI HOLLAND die in 2015 uitkwam. Net als de eerste film vinden de opnames van BON BINI HOLLAND 2 zowel in Nederland als op Curaçao plaats.

VERHAALLIJN BON BINI HOLLAND 2

In BON BINI HOLLAND 2 staat Robertico (Jandino Asporaat) op het punt zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) ten huwelijk te vragen op Curaçao, als zij een “time-out” wil inlassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen:de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella’s hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven. Maar hoe laat je zien dat je het beste huwelijksmateriaal bent, als alles wat je aanraakt verandert  in een fiasco?

De komedie met  Jandino Asporaat in vele karakters en de bekende FC Kip typetjes, wordt geproduceerd door Maarten Swart voor Kaap Holland Film in samenwerking met RTL en co-producent Entertainment One Benelux. De marketing en distributie is in handen van Entertainment One Benelux.