Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

18 maart 2018 om 16:00 uur

Filmrol voor boze Luizenmoeder

 

PERSBERICHT

Hilversum, 18 maart 2018

Filmrol voor boze Luizenmoeder

‘Boze Luizenmoeder’ Maaike Martens krijgt een grote rol in de volgende bioscoopfilm van JOHAN NIJENHUIS. Maaike speelt in Luizenmoeder Ursula. Ze viel op als ‘de boze moeder’ die vloekend en tierend het schoolplein domineert wanneer de vieze toiletrolletjes als knutselmateriaal haar doen kokhalzen.

Ursula viel op met, “Ik wil heel graag zelf bepalen hoe ik mijn geslachtsdeel noem” en “Als Ank nog één keer begint te zingen ram ik haar dwars door dat digibord”. Haar meest gehoorde kreet: “Gatverdamme!”

“Het meest indrukwekkend vond ik de aflevering waarin Ursula bang is dat haar kind een teleurstellende suprise krijgt, en daarom zelf een pronksurprise de klas in smokkelt. Dat was de uitzending waarop ik besloot dat ik Maaike in mijn volgende film wilde hebben.  Als je verdriet en woede zo mooi in komedie om kan zetten ben je een topactrice.” Aldus Johan Nijenhuis.

“De titel van de volgende film wil ik nog niet kwijt. Wel dat het een komedie is die we deze zomer gaan opnemen. De rol die Maaike gaat spelen is samen met haar geschreven. Maaike is echt een comédienne. Dan wordt het juist grappig als de actrice zelf invulling kan geven aan haar rol. “In Luizenmoeder zit veel talent. Met de meeste acteurs had ik al veel gewerkt. Met Maaike nog niet, ze was daarom echt een verrassing voor me.”

Maaike won in 2013 de Musical Award voor haar rol in “Hema, de musical”. Ze speelde daarin Prinses Maxima.

Zondagavond 18 maart is Martens weer te zien in Luizenmoeder. Het is de laatste aflevering van het seizoen.

Noot voor de redactie:

Download materialen via onderstaande link:

https://we.tl/xkhU9vcDxb

 

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling filmpubliciteit van EntertainmentOne Benelux:

 

Dominique Leppink | m+31 6 53 94 92 58| dleppink@entonegroup.com 

Loulou Wentholt | m+31 6 55 86 10 90 | lmwentholt@entonegroup.com