Inloggen | Registreren | Wachtwoord vergeten

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd.
Loginnaam
Wachtwoord
 

 

Registreren

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor het extranet van Entertainment One Benelux. Op het extranet vindt u alle informatie over de films van eOne en kunt u tekstmateriaal (persmappen, synopsissen, etc) en highres beeldmateriaal (posters, filmstills, trailers, etc) downloaden. Als u zich heeft geregistreerd zal een medewerker van eOne uw registratie activeren. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding en kunt u gebruik maken van het extranet door in te loggen met uw loginnaam en wachtwoord.


Loginnaam*
Wachtwoord*
Email*
Bedrijfsnaam*
Voornaam / Achternaam*
Postadres*
Postcode / Plaats*
Land*
Telefoon / mobiel nummer
Selecteer wat het meest op u van toepassing is*

 

Wachtwoord vergeten

Vul uw loginnaam en het emailadres in waarmee u zich heeft geregistreerd. U krijgt dan per mail een nieuw wachtwoord toegestuurd.


Loginnaam*
Email*

 

Uitloggen

 
 

NIEUWS

18 april 2018 om 16:51 uur

Acteurs Verliefd Op Cuba zijn oude en nieuwe bekenden van Johan Nijenhuis.

Hilversum, 18 april 2018

ACTEURS VERLIEFD OP CUBA ZIJN
OUDE ÉN NIEUWE BEKENDEN VAN JOHAN NIJENHUIS 

De Nederlandse sterrencast van de nieuwe bioscoopfilm van Johan Nijenhuis; VERLIEFD OP CUBA is bekend. 

Susan Visser, Abbey Hoes, Jan Kooijman, Rolf Sanchez, Maaike Martens, Niek Roozen, Anouk Maas, Barbara Sloesen en Tjebbo Gerritsma vertolken een rol in Nijenhuis’ nieuwste feelgood film.

Susan Visser (Gooische Vrouwen, Als De Dijken Breken) speelt de hoofdrol van Loes, Abbey Hoes (Petticoat, Nieuwe Buren) is haar dochter. Jan Kooijman (Verliefd op Ibiza, Toscaanse Bruiloft) is te zien als de mysterieuze Juan. Tjebbo Gerritsma (Smeris, Voetbalmaffia) is de ex-man van Loes. Verder zijn er rollen voor Niek Roozen (Misfit, Brugklas), Anouk Maas (Goede Tijden Slechte TijdenBeauty & The Beast) Barbara Sloesen (Rokjesdag, Onze Jongens) en Maaike Martens (Luizenmoeder). Voor Rolf Sanchez is Verliefd Op Cuba zijn acteerdebuut. Hij is al jaren succesvol als artiest in het genre latin en scoorde diverse internationale hits. Ook in Nederland scoorde hij recent een hit in samenwerking met Ali B en Boef, die ondertussen al dubbel platina heeft behaald.

Over de film
Als Loes wordt gebeld vanaf de Cubaanse Ambassade staat ze met haar mond vol tanden. Ze wist niets over de relatie van haar dochter, laat staan dat ze gaat trouwen met een Cubaan! Ze boekt de eerstvolgende vlucht naar Havana en is vastberaden om een stokje voor dit gedoemde huwelijk te steken. Tijdens haar verblijf op het eiland hervindt Loes haar geloof in de liefde door een affaire met de mysterieuze Juan én …. ex-man Alex! Ze besluit alles op alles te zetten om de problemen die ze heeft veroorzaakt weer op te lossen.

Net als haar dochter wordt ook Loes Verliefd Op Cuba.

De regie is in handen van Johan Nijenhuis, producenten zijn Johan Nijenhuis & Ingmar Mennig. Het script is geschreven door Annelou Verboon en Maarten Lebens. AVROTROS is de coproducent. Co-producent Entertainment One Benelux is verantwoordelijk voor de marketing, publiciteit en distributie van deze film. De film wordt op 14 februari 2019, Valentijnsdag, uitgebracht in de Nederlandse bioscopen.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie: Down­load groepsfoto via deze link: https://we.tl/gD6XmdyZ7f 

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling filmpubliciteit van EntertainmentOne Benelux:

Dominique Leppink | m+31 6 53 94 92 58| dleppink@entonegroup.com 
Manon de Weerd I m +31 6 817 90 714 I manonworks@outlook.com